PALVELUT

Korkeatasoiset

Turvallisuuspalvelut

Monipuolisten ja laadukkaiden turvallisuustuotteiden lisäksi Safeteam Finland Oy tarjoaa asiakkailleen korkeatasoiset turvallisuuspalvelut. Yksilöllinen palvelukonseptimme mahdollistavat asiakaskohtaisen räätälöinnin ja asiakastyytyväisyyden parantamisen.

Asennuspalvelu

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi Safeteam Finland Oy tarjoaa asiakkailleen myös asennuspalveluja. Ota yhteyttä ammattilaisiimme kaikissa lisäkysymyksissä.

Lukkoseppäpalvelut

Safeteamin kautta hoituvat niin pienet, yksittäiset lukon korjaukset kuin suurienkin kiinteistöjen lukituksen asennus ja lukituksen täydellinen uusiminen. Palveluihin kuuluvat myös oven avaukset, lukkojen sarjoitukset, lukitussuunnittelu ja turvakartoitus.

Järjestelmien asennukset

Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat kaikkien tuotteidemme suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelut. Monipuolinen osaaminen ja miltei kahden vuosikymmenen kokemus mahdollistavat sen, että asentajamme korjaavat ja huoltavat myös asiakkaan omat, valikoimiimme kuulumattomat laitteet ja järjestelmät.

Alihankinta

Safeteam hoitaa useiden muiden alalla toimivien yritysten tuotteiden ja järjestelmien asennuksen Pohjois-Suomessa alihankintana. Safeteamin asiakasyritys saa järjestelmänsä asennuksineen, käytönopastuksineen ja huoltoineen omilla tuotteilla, omille asiakkailleen pitkänkin matkan päästä Safeteamin toiminta-alueelle.

Räätälöityä palvelua

Tarjoamamme alihankintapalvelut räätälöidään asiakaskohtaisesti. Teemme asennuspalveluja esimerkiksi pääkaupungissa toimiville saman alan yrityksille, joiden asiakkaita on toiminta-alueellamme Oulun seudulla.

Asiakasyrityksemme arvostavat asentajiemme ammattitaitoa, kokemusta ja työn laatua. Safeteamin toimitusvarmuus ja joustavuus ovat myös tärkeitä yhteistyökumppaneille. Asiakasyrityksen ei tarvitse pitää reservissä omia asentajiaan, vaan he voivat käyttää asentajia juuri silloin kun tarvitsevat ja kustannuksia syntyy vain, kun töitä on.