TUOTTEET

Monipuoliset

Turvallisuustuotteet sekä lukitusjärjestelmät joka tilaan

Safeteam tarjoaa monipuoliset turvallisuustuotteet kaikkiin kiinteistöihin; koteihin, vapaa-ajan asuntoihin, yrityksiin, taloyhtiöihin ja julkisiin tiloihin. Parhaan asiakastyytyväisyyden mahdollistamiseksi räätälöimme kaikki tuotteemme aina asiakaskohtaisesti.

Lukitusjärjestelmät

Lukitukset

Safeteamin lukitus -tuotteistoon kuuluvat niin mekaaniset kuin sähköiset lukitukset. Yrityksellämme on laaja valikoima erilaisia avainjärjestelmiä, joten lukitusvaihtoehtoja on myös tarjolla useita.

Räätälöidyt ratkaisut

Safeteamille asiakastyytyväisyys on yksi toiminnan kulmakivistä. Sinä päätät haluatko lukitusjärjestelmäsi avainten olevan helposti ja vaivattomasti kopioitavia vai onko avainten tilaaminen valvottua ja kortin/vastuuhenkilön vaativa suojattu järjestelmä.

Alan ammattilaisena lukitussuunnittelijamme toteuttavat lukitusjärjestelmät niin, että lukitus muodostaa järkevän kokonaisuuden ja täyttää niin vakuutusyhtiöiden kuin paloturvallisuudenkin määräykset.

Valvontajärjestelmät kiinteistösi suojaksi

Safeteamin valvontajärjestelmien tuotevalikoima on laadukas ja laaja. Jokainen kiinteistö saadaan suojattua yrityksemme tuotteilla.

Kameravalvontajärjestelmät
Kameravalvontajärjestelmä ehkäisee tehokkaasti rikoksia ja ilkivaltaa ja parantaa merkittävästi työturvallisuutta. Taltioidusta kuvasta voidaan selvittää tapahtumia ja niistä voidaan antaa otteita viranomaisille, tapahtumien jälkiselvittely helpottuu huomattavasti.

Kameran valintaan vaikuttaa tarvittava suorituskyky; kuvan laatu, valvontasektori, valaistusolosuhteet sekä kaukokäyttö. Myös lämpötila ja ilkivallan mahdollisuus kannattaa ottaa huomioon kameraa valittaessa.

Safecam

Safecam on oma vuokrakamerajärjestelmämme. Se sopii niin taloyhtiölle kuin yksittäisiin kiinteistöihin, ja vapauttaa asiakkaamme turvakameroiden hankinnoista, huolloista sekä ylläpidosta ja seurannasta: kuukausimaksun hinnalla saat palvelun, joka kattaa alan uusimman laitteiston lisäksi viikoittaiset järjestelmätarkastukset, vikailmoitukset sekä takuun.

 • Safeteam saa vikailmoitukset reaaliajassa
 • Järjestelmän tarkastus viikottain, kameroiden kuvan laatu ja tallennus
 • Korjaamme ja vaihdamme tuotteen tarvittaessa
 • Takuu voimassa koko sopimuskauden ajan
 • Huoletonta asiakkaalle
 • Uusin ja turvallisin laitteisto käytössä, asiakkaan ei tarvitse huolehtia laitteistohankinnoista

Kuukausihinta ilman aloitusmaksua, hinta riippuu esimerkiksi asennettavien kameroiden määrästä: ota yhteyttä ja teemme tarjouksen.

Rikosilmoitin

Rikosilmoitinjärjestelmän suurin hyöty on ennaltaehkäisy: kun kohde on suojattu hälytysjärjestelmällä, näkyy se myös ulospäin. Jos jotain kaikesta huolimatta tapahtuu, järjestelmän ansiosta saadaan ilmoitus tapahtuneesta nopeasti ja voidaan käynnistää toimenpiteet vahinkojen minimoimiseksi. Nykyaikaisiin järjestelmiin liitetään usein myös palo- ja kosteusilmaisimia sekä lämpötilaa seuraavia ilmaisimia.

Kulunvalvonta

Kulunvalvontajärjestelmän tehtävä on valvoa, rajoittaa, ohjata ja rekisteröidä henkilöiden liikkumista rakennuksessa ja valvottavalla alueella. Kulunvalvonta vähentää turvallisuusriskejä estämällä luvatonta kulkua alueella sekä tallentamalla kulkutapahtumat. Kulunvalvontaan voidaan liittää myös työajanseuranta.

Tuotesuojaus

Tuotesuojaus ehkäisee merkittävästi vähittäiskaupan hävikkiä ja luo turvallisemman työympäristön henkilöstölle. Tuotteiden kovahälyttimet tai hälytintarrat aiheuttavat hälytyksen kuljettaessa tuotesuojaporttien ohi, jos tuotteista ei ole poistettu hälytintä kassalla. Näkyvä järjestelmä ehkäisee hävikkiä jo pelkällä olemassa olollaan.

Oviautomatiikka

Oviautomatiikka

Oviautomatiikka avaa ja sulkee ovet automaattisesti. Vaivattomasti, äänettömästi ja huomaamattomasti avautuvat ovet tuovat sekä ulko-oviin että myös sisätiloihin esteettömyyttä ja mukavuutta.

Käyttökohteina kiinteistöt, joissa on paljon liikennettä ja joiden kulkua halutaan helpottaa: esimerkiksi liikehuoneistot, julkiset tilat, sairaalat, vanhainkodit, päiväkodit ja hotellit. Oviautomatiikkatuotteistossa mahdollisuuksina ovat muun muassa liuku-, taitto-, balanssi- ja pyöröovet.

 

Muut tuotteet

Muut tuotteet
 • ovipuhelinjärjestelmä
 • ulko- ja sisäovien painikkeet
 • avain- ja peitekilvet, wc-lukitus
 • ovien ja ikkunoiden pitkäsalvat
 • ikkunahelat
 • vetimet
 • ovikellot, kirjeluukut, postilaatikot
 • ovensulkimet, ovenpysäyttimet, aukipitolaitteet

 

Lukituksen pintahelojen valinnalla voidaan vaikuttaa merkittävästi lukituksen ja oven ulkoasuun. Pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat muun muassa kromi, matta kromi, messinki, valkoinen ja grafiitin harmaa.